Over ons

Over ons

Jan Kimenai

Al meer dan 30 jaar heb ik ervaring in het maken van sauna’s. Ik heb van mijn hobby mijn beroep mogen maken en dit doe ik iedere dag met heel veel plezier. Ik heb ontzettend veel ervaring in de bouwwereld. Van restauratie tot aan nieuwbouw en alles wat daar tussen zit.

De uitdaging zit het mij vooral in wanneer mensen zeggen “dit kan niet”. Doordat wij zelf onze sauna’s produceren kan bij ons (bijna) alles, mits technisch mogelijk natuurlijk. Als mensen een deur in het plafond willen dan kunnen ze dat krijgen, of het praktisch is, dat is de vraag.

U vraagt wij draaien. Ik vind het ontzettend leuk om contact met mensen te hebben en ze datgene aan te bieden wat ze willen. Een eerlijk advies geven is voor mij erg belangrijk.

Maar daarbij heb ik ook erg veel plezier van om een Pod sauna bij ons in de werkplaats te bouwen. Graag deel ik mijn kennis en ervaring om ervoor te zorgen dat klanten dé sauna krijgen die ze wensen!

Sanne Addink – Elshof

Mijn werk carrière ben ik begonnen in de reisbranche. Dit heb ik een aantal jaar met plezier gedaan. Via mijn schoonvader ben ik in contact gekomen met Jan en werd het plan gemaakt om een showroom in Zutphen te beginnen. Van A tot Z hebben Jan en ik samen SaunaWereld opgebouwd tot wat er nu staat.

De combinatie van (als ik mezelf nog zo mag noemen) een jonge dertiger en een oudere man met een flinke dosis werkervaring en kennis is in mijn ogen perfect. Waar ik wilde adverteren op Google en Jan begon over radio reclame, dat leverde leuke discussies op.
Ik vind het leuk om al mijn kennis over sauna’s die ik in de afgelopen jaren opgedaan heb over te brengen aan de klant en zo te voorzien van het juiste advies.

Iedere dag weer -inmiddels al bijna 10 jaar- geniet ik met volle teugen van wat we hier doen, bouwen en klanten die we blij maken.

Een persoonlijke afspraak met ons plannen?

Geen enkel probleem