Hoe wordt een sauna opgebouwd?

Hier ziet u precies hoe u de door u gekochte sauna moet opbouwen. Deze sauna is op basis van gleufpalen. De meest gebruikte variant van de binnensauna’s die Saunawereld verkoopt.

Veel mensen bellen ons met de vraag of het moeilijk is om een binnensauna op te bouwen als deze bij Sauna Wereld is gekocht. Wij leggen onze klanten uit dat het niet heel erg lastig is om op te bouwen. De meeste klanten die een binnensauna hebben gekocht gaan deze uiteindelijk zelf opbouwen. Onze ervaring is dat het ongeveer een dag kost met twee personen.

U heeft geen speciaal gereedschap nodig wanneer u de nieuwe binnensauna gaat opbouwen. Een accuboormachine waar u mee kunt schroeven is het belangrijkste wat u nodig heeft. Verder is het een kwestie van het volgen van de opbouwinstructie. Het is uiteindelijk niet lastiger dan het opbouwen van een Ikea meubel. Uiteraard is het wel belangrijk om de elektriciteit aan te laten sluiten door een erkend elektricien. Dit in de eerste plaats voor uw eigen veiligheid en ook vanwege de garantie op de apparatuur en als laatste omdat uw verzekeraar dit verlangt.

Mocht u tijdens de opbouw van de sauna vragen hebben dan mag u altijd telefonisch contact met ons opnemen, wij helpen u graag!