Levering

Levering van onze producten

Nadat u bij Saunawereld.nl uw sauna besteld heeft ontvangt u een bevestiging van uw bestelling via email. Na uw online bestelling bellen wij u op om de bestelling met u door te nemen. Op deze manier zorgen we ervoor dat u altijd zult ontvangen wat u besteld heeft en kunnen wij u eventueel nog advies geven.

Vervolgens gaan wij uw bestelling verwerken en wordt u gebeld door de transporteur om een afspraak te maken voor de levering. Op deze manier weet u van te voren wanneer uw nieuwe sauna bezorgt wordt er staat u niet voor een verrassing. De levertijd voor onze massieve sauna’s is op het moment ca. 5 maanden. Wij hebben wel vele materialen op voorraad liggen om een sauna zelf in te bouwen of door ons te laten bouwen en te af te werken met sauna schroten. Wij hebben ook een grote voorraad aan accessoires voor de sauna. 

De vrachtwagen zal de sauna bij u voor de deur komen lossen. Het is belangrijk om ons te informeren als de vrachtwagen niet bij u voor de deur kan lossen. We gaan dan samen naar een oplossing zoeken.