Informatie over de aanschaf van een binnensauna

Wij van SaunaWereld vinden vooral dat iedereen een eigen sauna moet kunnen kopen. Een goede sauna hoeft niet duur te zijn. Heeft u een ruimte over in uw huis? Bijvoorbeeld in een extra slaapkamer, een zolder of een kelder? Dit kan wellicht de ruimte zijn waar u uw eigen sauna kunt creëren. Een stukje extra luxe in eigen huis. Na een drukke dag werken thuis komen en ontspannen in je eigen sauna.

Een binnensauna is tegenwoordig niet duur in aanschaf, vaak vrij eenvoudig op te bouwen en je hebt ook geen grote ruimte nodig om er eentje te kunnen plaatsen. Feitelijk kun je een Finse sauna al plaatsen in een ruimte van iets meer dan 1 m2. De kleinere Finse sauna’s hebben ook geen krachtstroom nodig maar kun je gewoon op het stopcontact aansluiten. Als u op de site gaat kijken naar Finse sauna’s dan zijn de Finse sauna’s SAG100 – 1persoons binnensauna, SAG200 – 1-2 persoons binnensauna en de SAG300 – 2-3 persoons binnensauna geschikt om aan te sluiten op het reguliere stroomnet. Wanneer u een grotere Finse sauna wenst dan is krachtstroom nodig. In overleg zijn hier nog andere oplossingen voor.

De binnensauna’s die u bij ons koopt vrij eenvoudig op te bouwen, ze zijn meestal ook weer uit elkaar te halen, altijd handig als u besluit te verhuizen en u wilt uw sauna meenemen. We hebben  een video geplaatst met de opbouw instructie. Hier kunt u precies zien hoe het opbouwen verloopt. Klik op deze link: film opbouwen Finse sauna
Na het zien van deze video kunt u zelf inschatten of u de sauna zelf op kunt bouwen. U kunt de sauna natuurlijk ook laten opbouwen door een ervaren montage ploeg. Een prettige bijkomstigheid is dat de montage ploeg tevens de sauna voor u aansluit. De sauna kachel dient aangesloten te worden door een erkend installateur in verband met de veiligheid en op deze manier bent u ook verzekerd.

Verder is een finse sauna bijzonder goed te combineren met een infrarood sauna. U heeft dan niet alleen het plezier van uw Finse sauna maar krijgt er direct Philips Vitae infraroodlampen bijgeleverd zodat u ook lekker kunt genieten van infrarood, wat erg prettig is voor uw spieren en gewrichten.

Saunawereld levert Finse sauna’s voor in huis en buiten het huis. Afhankelijk van uw voorkeur en beschikbare ruimte. Ook de afmetingen zijn variabel indien gewenst. Maatwerk is bij Saunawereld mogelijk tegen een kleine meerprijs. Vraag bij ons vrijblijvend een offerte aan door hier te klikken of laat je inspireren in onze grote showroom.