Voldoende rust nemen en zorgen voor voldoende ontspanning is altijd al belangrijk. Maar in deze bizarre tijd waarin stress en onrust centraal staat is extra ontspanning nodig. Er gebeuren momenteel dingen in de wereld waar we geen invloed op hebben. Er zijn natuurlijk ook genoeg dingen waar we wel invloed op hebben, bijvoorbeeld om goed voor jezelf te zorgen. Denk hierbij aan gezonde voeding en voldoende rust.

In de sauna gaan is één van de dingen waar je volledig ontspannen van raakt én waar je je rust in kunt pakken. Bovendien verhoog je je weerstand met gebruik van een sauna. In de sauna wordt je lichaam namelijk gehard en bouwt het lichaam meer weerstand op. Heb je thuis een sauna? Stap er nu met enige regelmaat in.

Denk je al een tijdje aan een eigen sauna thuis? Dit is misschien wel het moment om je hierin te verdiepen. Wij voorzien je graag van de benodigde informatie en een goed en eerlijk advies. Dit kan per mail of telefonisch. Maar ook in onze showroom kun je komen kijken, wij hanteren hierbij wel de richtlijnen van het RIVM. Kun je snel een keuze maken? Wij hebben diverse massieve sauna’s in meerdere maten, maar ook alle materialen om een sauna zelf te bouwen.

Door de huidige vraag naar sauna’s doen wij ons best om de voorraad op peil te houden en je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Door de huidige situatie kan dit anders zijn. Wij doen uiteraard ons best om de service te bieden die je van ons gewend bent!

Pas in deze tijd goed op elkaar en zorg voor jezelf en voor een ander.