Wanneer je bij ons een sauna koopt worden er stevige banken bij geleverd. Standaard zijn onze banken 60 cm breed, tenzij het een kleine sauna betreft dan is de bank 50 cm breed. Onze banken zijn uitgevoerd in Espen hout. Dit hout is geheel noest vrij en neemt de temperatuur op van je lichaam. Kies je voor een houtsoort zoals bijvoorbeeld grenen dan ga je ‘steengrillen’. Op deze manier blijf je in ieder geval niet lang in je sauna zitten.

Een standaard interieur is recht en heeft rechte rugleuningen. Onze luxe interieur heeft afgeronde hoeken en een brede rugleuning. Een ander verschil is natuurlijk de prijs, deze is bij ons op te vragen of je kunt ze zelf zien bij onze binnen- en buitensauna’s.

Luxe interieur

Standaard interieur

Op zoek naar een buiten sauna op maat? Wij kunnen iedere maat maken (indien technisch uitvoerbaar). Vul ons contact formulier in door hier te klikken en wij nemen contact met u op!

Wat is belangrijk om te weten of het gebruik van fullspectrum infrarood? Hieronder tref je een aantal belangrijke dingen aan die zeker belangrijk zijn voor gebruik!

  • Vermijd het gebruik van fullspectrum infrarood als je onder invloed van alcohol of kalmeringsmiddelen bent.
  • Vermijd het gebruik van fullspectrum infrarood binnen 24 uur na een natuurlijk of kunstmatig zonnebad.
  • Vermijd het gebruik van fullspectrum infrarood als je zintuigelijk beperkt bent.
  • Raadpleeg in geval van twijfel je arts / specialist als je risico loopt op oververhitting, bijvoorbeeld als je problemen hebt met hart/bloedsomloop.
  • Raadpleeg je arts / specialist als er sprake is van langdurige verkleuring van de huid die langer dan 24 uur aanhoudt. Dit om kachelbenen te voorkomen.

Klik hier voor ons aanbod fullspectrum infraroodstralers.

Wat zijn nu eigenlijk de verschillen tussen een binnen- en buitensauna? Een buitensauna voorzien wij van een afgewerkt dak met dakbedekking en een overstek. Qua hout verschillen de binnen- en buitensauna niet. Wilt u thuis een eigen sauna? Het eerste waar u over nadenkt is de plek. Plaatst u de sauna in een tuinhuis? Of onder een overkapping? Dan denkt u misschien wel; ik heb een buitensauna nodig. Maar komt uw sauna onder een overkapping of in een blokhut, schuur of tuinhuis te staan? Dan kunt u gewoon een binnensauna aanschaffen. Belangrijk is dat er een goed dak boven de sauna zit. Komt u er niet helemaal uit? Wij voorzien u graag van het juiste advies! U kunt een afspraak maken door hier te klikken 

In onze showroom in Zutphen hebben wij vele soorten binnensauna’s en buitensauna’s staan. Kom gerust kijken en laat u inspireren! Of kijk in ons portfolio door hier te klikken.

Deze sauna is ingebouwd en als alles straks afgewerkt is zie je alleen nog maar de deur. Het betreft een binnen sauna van 225 cm x 199 cm met een hoek instap. De banken zijn uitgevoerd met onze luxe interieur. De banken zijn afgerond en de rugleuningen zijn hoger. Wij wensen onze klant heel veel plezier in zijn eigen sauna!

Denkt u er over na om een compleet tuinhuis te bestellen met een sauna? Dat kan ook bij ons. Wij bieden complete tuinhuizen aan waar een sauna ingebouwd kan worden. In onze showroom staan diverse tuinhuizen opgesteld. Blokhutten met een platdak, blokhutten met een puntdak, openslaande deuren en schuifdeuren, ramen of geen ramen. Wij kunnen (bijna) alles op maat maken indien technisch mogelijk uiteraard.

U kunt een e-mail sturen naar info@saunawereld.nl en een schets bijvoegen of kom langs in onze showroom om samen de mogelijkheden te bespreken. Door hier te klikken kunt u via onze contactpagina uw gegevens invullen en dan nemen wij contact met u. Wij voorzien u graag van een eerlijk en goed advies.

Wij verkopen bijna al onze sauna’s inclusief levering binnen Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Bent u woonachtig op de Waddeneilanden? Of in België of Duitsland? Of elders in Europa? Dit is geen probleem! Wij kunnen tegen een meerprijs het transport voor u regelen. Uiteraard mag u de sauna ook bij ons afhalen.

Onze sauna’s worden geleverd door transportbedrijf Addink uit Zutphen. Zij leveren de sauna met een zogenoemde Kooiaap, oftewel ‘meeneem heftruck’ . De sauna wordt op een pallet afgeleverd met de bijbehorende accessoires.

Prijzen voor het afleveren van de sauna in het buitenland of de Waddeneilanden kunt u opvragen door ons contactformulier in te vullen.

Op een enkele sauna na leveren wij iedere sauna bij de klant thuis. Wij werken samen met een transportbedrijf die er zorg voor draagt dat de sauna samen met de accessoires bij u thuis wordt afgeleverd. De sauna’s die u in de webshop bij ons ziet zijn bijna allemaal inclusief bezorgen. Voor onze pod sauna’s en barrel sauna zijn er weer uitzonderingen. De meeste pod sauna’s en barrel sauna’s leveren wij gemonteerd bij de klant af. Bij het plaatsen van deze sauna’s komt er vaak een kraanwagen aan te pas. Wij kunnen alles hiervoor regelen. De prijzen hiervoor zijn allemaal op aanvraag.